paintball-logo_orange.png

PAINTBALL (от англ. paint и ball – топче, пълно с цветна боя) е колективна, военна, спортно-техническа игра, в която се използват пневматични пушки, наречени маркери, стрелящи с желатинови топчета, пълни с водоразтворима боя. В хода на играта двата отбора се стремят да постигнат предварително зададената цел, а заедно с това да поразят колкото може повече „врагове”. За поразен противник се смята този, който има по себе си или по снаряжението си петно от боя, излязъл е извън границите на полето или е нарушил правилата.

Пейнтболът е многостранно занимание. Той не е нито само спорт, нито просто игра, нито обикновено забавление. Пейнтболът съчетава всичко това и... не само това!

Можете да се насладите на играта пейнтбол по четири различни повода:

Тийм билдинг: Работата е важна за икономиката, а PAINTBALL играта е важна за настроението и мира в офиса. Изиграйте работното напрежение, рутината и сериозността с тиймбилдинг на най-забавния фронт.

Пейнтболът е идеално средство за синхронизация и сработване на даден екип от хора. ПЕЙНТБОЛ БГ предлага групови игри, в които всеки получава възможността да опознае по-добре себе си и другите, да развие индивидуалните си способности за ефективна работа в екип. Отборите могат да бъдат разделени по различни критерии – отдели, офиси, клонове и др.

Дай на колегите маска за PAINTBALL и ще видиш истинските им лица!

Рожден ден: Отпразнувайте рожден ден със супер забавна игра, която сваля години, килограми, задръжки и всякакви излишни правила.

Нашата PAINTBALL парти оферта включва пет игри, в които всеки участник получава равен брой топчета срещу минимално заплащане на пакетната цена, която сте си избрали за всеки свой гост.

Дрескод: Изцапано!

Ергенско/моминско парти: PAINTBALL ергенско или моминско парти е най-добрата закалка за цялата гама емоции, които ни предстоят след заветното „Да!“.

Влезте в семейния живот доволно оцапани и с най-доброто умение – да превръщате всяка семейна битка в супер забавна игра!

ГОТОВИ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ

Спорт с приятели: Пейнтболът гарантира движение, натоварване, тренировка на мускулите и издръжливостта. Играта е най-добрият начин да поддържаш истинско приятелство, вместо да го оставиш да се носи по течението без цвят и емоции. Вдигнете шум с PAINTBALL приятелска битка и покажете какво означава добре прекарано свободно време.

Приятел в PAINTBALL се познава

За да играеш пейнтбол, не е необходимо да имаш предварителна специална физическа подготовка. Правилата на играта са изключително прости и разбираеми, затова в нея може да участва всеки, който е в нормално физическо състояние.

ИГРАТА СЕ ПРОВЕЖДА НА ОТКРИТО, СВЪРЗАНА Е С АКТИВНА ДВИГАТЕЛНА ДЕЙНОСТ, НЕ Е НУЖНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ИГРАЧИТЕ ПО РЪСТ ИЛИ ВЪЗРАСТ.

Пейнтболът има една особена привлекателност – той е приключение, спорт, битка. Пейнтболът помага да контролираме агресивността си и да намалим нивото на стреса.

Виж четирите типа игри, които предлагаме

 

©2022 Paintball.bg